Cím
7727 Palotabozsok, Kossuth L. u. 73.

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba

Palotabozsok Községért Alapítvány

Az alapítvány jelenleg az EFOP - 1.2.12-17-2017-00010 azonosító számú „Esélyteremtő programok megvalósítása Integrált esélyteremtés és felzárkóztatás komplex programokkal vidéki térségben élő gyermekek és fiatalok számára”című projektet valósítja meg, amelyről részletesen az alábbi linken tájékozódhat: EFOP - 1.2.12-17-2017-00010

A Palotabozsok Községért Alapítványt a BOZSOKI Mezőgazdasági Szövetkezeti Zártkörűen működő Részvénytársaság (székhely: 7727 Palotabozsok, Kossuth L. u. 69., cégjegyzékszám: 02-10-060395, adószám: 24690289-2-02, képviseli: Jordán József, jogelőd: Palotabozsoki Mezőgazdasági és Szolgáltató Szövetkezet (cégjegyzékszám: 02-02-060057, adószám: 11003636-2-02)) alapította 2011.03.07-én.

Az Alapítvány székhelye: 7727 Palotabozsok, Kossuth L. u. 73.

Az Alapítvány célja: Palotabozsok község fejlesztése, a község épített és természeti környezetének védelme, a község szépülését szolgáló tevékenységek támogatása. Az alapítvány célja továbbá a fiatalok helyben maradásának támogatása, a falu megtartó képességének elősegítése, illetőleg mindezen tevékenységekhez anyagi támogatás nyújtása.

Az Alapítvány feladata: Településfejlesztés, melynek érdekében az alábbi tevékenységeket végzi:

• szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása

• nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés

• kulturális tevékenység

• kulturális örökség megóvása

• környezetvédelem

• gyermek- és ifjúságvédelem, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet

• hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése

• a magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekkel, valamint a határon túli magyarsággal kapcsolatos tevékenység

• sport, a munkaviszonyban és a polgári jogi jogviszony keretében megbízás alapján folytatott sporttevékenység kivételével

Az Alapítvány nyílt, ahhoz bármely bel- és külföldi, természetes és jogi személy csatlakozhat, ha az Alapítvány céljaival egyetért, az alapító okiratban foglaltakat elfogadja, és azt anyagilag támogatni kívánja.

Az Alapítvány Kuratóriumának tagjai:
Sárközi Lajos a Kuratórium elnöke
Jordánné Kovács Klára Katalin a Kuratórium tagja
Ritz Eszter a Kuratórium tagja

Az alapítvány főbb tevékenységei:

2013-ban Palotabozsok című könyv összeállítása, megjelentetése.

EFOP - 1.2.12-17-2017-00010

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now